vrijdag 10 februari 2012

Daver Creative Nieuws februari 2012

Hallo allemaal!!

Hier ben ik weer met nieuws van De Daver Hobby & Creative!
Februari is alweer begonnen, onze eerste beurs staat voor de deur, én we hebben een nieuw assortiment, dus ja dan vertel ik u dat natuurlijk graag.

Wat hebben we nieuw?...
Helemaal nieuw is ons assortiment is Kids Club. Kids Club is een hele serie aan knutselpakketten voor kinderen vanaf 4 jaar. Compleet, leuk, en ook nog tegen een leuke prijs; wat willen we nu nog meer. Mozaïek, knuffelbeestje om te kleuren, sleutelhangers, vilten vingerpopjes, kralensets, en nog zoveel meer; ik vind het helemaal top en ben blij met deze uitbreiding. Verkrijgbaar in onze winkel, vorige week is het toegevoegd aan dedaver.nl, én we nemen het natuurlijk ook mee naar de beurs. Creativiteit voor die kleine boefjes, ook dat vind u bij De Daver!

Onze eerste beurs van het jaar…
Ja hoor, hij staat natuurlijk weer in onze agenda: het Hobby Creatief Salon in Antwerpen!
Van 23 t/m 26 februari heeft deze beurs haar deuren weer wagenwijd voor u open staan, en bruist het van de creativiteit in het Antwerp Expo.
Wij mogen onze stand er opbouwen met standnummer 103, en ja dat is dan wederom recht tegenover de ingang. Natuurlijk nemen wij weer een groot assortiment aan kralen, rocailles, accessoires en zilver mee, evenals allerhande gerelateerde materialen voor het maken van juweeltjes. We hebben 1 nieuw pakketje en patroontje in petto, maar wie weet….ik heb nog 1,5 week;-)
Onze primeur is het Kids Club assortiment, en daarmee zal een leuke hoek ingericht worden in onze stand. Veel kleur, vrolijkheid en leuke voorbeeldjes; het mag een feestje worden!

Artikelen reserveren…
We nemen veel mee naar de beurs in Antwerpen, maar het hele assortiment….nee, dat past er niet in. Zijn er artikelen die u zeker wilt hebben, dan is het verstandig deze te reserveren. Ik neem ze dan mee, leg ze klaar bij de kassa in de stand, en u weet zeker dat wij bij ons hebben wat u zoekt. U kunt artikelen reserveren door ze te bestellen via de website, of door een mailtje met de gewenste materialen te sturen. Wanneer u via de site besteld zet u bij ‘Opmerkingen’ neer dat u komt afhalen op de beurs, en dan komt het allemaal dik in orde.

Zo, en dat was het weer, het Daver Nieuws. Ik ga nog even lekker verder knutselen aan voorbeeldjes om te kunnen tonen. En u?, wat gaat u doen? Als u zin heeft mag u snel naar http://www.dedaver.nl om al het nieuws te gaan ontdekken. En misschien ook wel leuk…kijkt u eens op de beurspagina van het salon Antwerpen; daar staat een mooi promo filmpje met misschien wel een bekend gezicht erin…

Fijn weekend allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

...ik ben altijd nieuwsgierig!