dinsdag 9 april 2013

Ontspannen...

Ai-yai, maart is een volle maand geweest met spannende dagen in het staartje.
Eerst hebben we de beurzen gehad, en alles dan weer netjes op poten krijgen is ook nog een werkje wat daar dan achteraan komt. Studeren was ook een tijd rovertje zo met het examen voor de deur, de organisatie van het Open Huis gaat ook gewoon door, en ik moest aan nieuwe ontwerpjes beginnen.
Ja,...en toen kwamen die laatste dagen van maart waarin ik jarig was, maar waarin ook mijn oma overleed.

Nu zijn we weer een beetje tot rust gekomen, is de winkel weer op vrijdag en zaterdag open, en ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor het Open Huis. Had u deze al in de agenda staan? 27 en 28 april staat bij ons én bij Studio Yoga Natural Flow de deur uitnodigend voor u open. Er zijn allerlei extra's zoals bijvoorbeeld een tombola met waanzinnig leuke prijzen, gratis proeflessen yoga, en een koopjesmarkt met allemaal hobbyspullen tegen lage prijzen. Komen hoor!, wij hebben het mooie weer alvast besteld.

En om eventjes écht helemaal te ontspannen breek ik er komend weekend eventjes uit en ga naar de Ardennen. Genieten van een hotelletje met wellness :) gelegen in de prachtige omgeving van Spa.
De winkel?....die is gewoon open! Met een dikke MERCI naar Bianca die hier komende zaterdag zorg voor draagt. Waar zou ik toch zijn zonder die lieverds om me heen?!

...niet vergeten, Open Huis De Daver Hobby & Creative 27 en 28 april!!...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

...ik ben altijd nieuwsgierig!