zondag 8 december 2013

Daver Creative Nieuws December 2013

Lieve volgers van De Daver,

We zijn alweer aangekomen in de laatste maand van het jaar 2013; wat gaat de tijd toch razendsnel!
Die laatste maand, is de maand van de feestdagen, maar ook eentje van afsluiten, balansen, drukte, én nieuwe assortimenten uitzoeken...en dat laatste is natuurlijk het allerleukste om te doen!

Succesvolle laatste beurs van het jaar...
JA!, zo mogen wij de afgelopen Kerst & Creatief in Antwerpen wel noemen; heerlijk om zo te mogen afsluiten! De combinatie van particulieren en bedrijven, het entertainment, de fantastische sfeer, en dan het publiek wat in grote getale naar het Antwerp Expo kwam...écht telkens weer een feestje.
Nu gaan we ons weer voorbereiden op de beurzen van 2014, te beginnen in Kortrijk eind februari 2014. Alle grote beurzen zijn al bekend én te vinden in de beurs agenda op dedaver.nl.


Afgeprijsde artikelen...
Alle Kids Club knutselpakketten zijn nu ook afgeprijsd op de website. Super leuke pakketten waar de kids lekker mee kunnen knutselen, en nu nog tegen een heel voordelige prijs ook!
Ook verschillende Miyuki rocailles en delica's zijn afgeprijd te vinden op dedaver.nl. U herkent deze artikelen aan het '*' achter de productcode, wat ook meteen betekend dat dit uitlopende artikelen zijn welke uit ons assortiment gaan. Op is dan ook écht Op!

Eindejaar aanbiedingen...
We trekken nog even een eindsprintje en geven u 25% korting op artikelen als lint, kant, eyelets en splitpennen! U vindt deze Eindejaar Aanbieding op de website onder het kopje Aanbieding.


Openingstijden rond feestdagen...
Rondom en tussen de Feestdagen zal de winkel in Kerk-Avezaath op de normale dagen en tijden geopend zijn! U bent steeds van harte welkom op vrijdag en zaterdag van 10 tot 5 uur.

Bestellen en verzenden rond feestdagen...
De website kent geen sluitingstijden, en de bestellingen zullen ook rondom de feestdagen verzonden worden zoals u van ons gewend bent. Enkel hebben wij wel een tip: bestel tijdig wanneer u uw bestelling voor Kerst in huis wilt hebben, want bij de Post is het ook druk en de overkomstduur kan hierdoor iets langer zijn. Er zullen vele extra handen en benen ingezet worden, maar zij kunnen ook geen ijzer met handen breken, denk hier dus aan wanneer u gaat bestellen.

Wat hebben wij in petto voor 2014...
Wij gaan het nieuwe jaar spectaculair beginnen, dat kan ik u alvast verklappen ;-)
Komende weken gaan we nieuwe assortimenten uitzoeken, en er zullen vele nieuwe kleurtjes Toho rocailles, diverse accessoires, en andere kralen gaan bijkomen! Op de beurzen zal De Daver komend jaar ook weer helemaal terug zijn als échte Kralenstand; meer kralen, méér patronen, we doen ons best om nog meer verschillende pakketjes te maken, én....ik ga weer doorlopend demonstraties geven in de stand!! Wij zeggen dan ook 'Dag tegen 2013' en verwelkomen 2014 met heel veel nieuwsgierigheid en goede zin!

 
Fijne Feesten...
Rest ons nog om u en de mensen die u lief zijn hele Fijne Feestdagen en een Schitterend Nieuwjaar te wensen. Doe lekker de waar u zin in heeft, geniet van alles, en stap gezond en wel het nieuwe jaar in!

Met creatieve groet
Uw Daver Creative Team
Geralda - Joop - Bianca ....en ons hondje Joy welke op de beurzen niet ontbreken mag ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

...ik ben altijd nieuwsgierig!