dinsdag 11 februari 2014

Daver Creative Nieuws Februari 2014

Yoehoeeeee! Hallo allemaal,

....en toen was het ineens akelig stil hier vanuit Kerk-Avezaath. Wat gebeurde er de 28ste januari waardoor mijn hart eventjes een paar slagen oversloeg....de website bleek niet meer te werken!
Probleem was een onaangekondigde server update, en de website kon dat niet aan. Na héél veel uren werk heeft onze webmaster in amper 2 weken tijd zo ongeveer een hele nieuwe site gebouwd, en gelukkig werkt deze nu weer. Alle lof voor onze webmaster!!!

Beurzen
In de tussentijd gingen de voorbereidingen voor de komende 2 beurzen in volle gang door, want 2 beurzen in 2 weken tijd dat vergt nogal wat voorbereidingstijd.
Op welke beurzen gaat u ons straks dan vinden?...

Hobby Creatief Salon - Kortrijk - 28 februari t/m 02 maart - info
Hobby Creatief Salon - Antwerpen - 06 t/m 09 maart - info

Wij rijgen deze 2 beurzen letterlijk aan elkaar door van ons verblijfadres in Kortrijk terug te rijden naar Antwerpen om daar weer op te bouwen.
Dit heeft wel gevolgen voor bestellingen geplaatst via de website. Bestellingen zullen van 24 februari slechts op 2 dagen verzonden worden: woensdag 05 maart en dinsdag 11 maart.

Op de komende beurzen zullen wij weer een complete kralenstand zijn, bieden wij u nog meer patronen dan anders, vele pakketjes in nieuwe kleurcombinaties, een mooi assortiment aan kralen en toebehoren, én een extra groot assortiment aan Toho rocailles!
En terug van weggeweest...doorlopend demonstraties in het rijgen van juwelen in onze stand, zowel in Kortrijk als in Antwerpen!!

Nieuwe artikelen
De website werkt weer, en ik heb er meteen weer nieuwe artikelen aan toegevoegd.
Terug in ons assortiment is het Barbobs rijggaren. Dit garen is wat dikker dan het Nymo garen, maar is ook een mengeling van katoen en nylon waardoor het dezelfde eigenschappen heeft.
Nieuw in het assortiment zijn Dagger Beads in verschillende kleurtjes. Deze mooie druppelvormige kralen laten zich leuk verwerken in diverse sieraden.


Bedankt!
Tot slot wil ik nog een woordje van dank richten aan al onze klanten, want bij het doen van de administratie kan ik steeds weer zien dat onze service gewaardeerd word. Ook mag ik complimenten ontvangen voor de snelle verzending, onze patroontjes en pakketjes, en de extra uitleg die ik in onze winkel en beursstand geef. Ik doe het met liefde en plezier, en kan alleen maar Trots zijn op het feit dat u dat ook waardeert: Hartelijk dank!

Hij doet het weer, dus mag u nu eens snel naar http://www.dedaver.nl
Veel plezier met bestellen, of tot ziens in de winkel of op de beurs!

Met creatieve groet,
De Daver Hobby & Creative
Kerk-Avezaath Tiel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

...ik ben altijd nieuwsgierig!