maandag 7 juli 2014

Daver Creative Nieuws Juli 2014

Hallo allemaal!,

De zomer is begonnen, en over niet al te lange tijd gaan de schoolvakanties ook weer van start. Een heerlijke tijd staat u hopelijk te wachten.

Wij zijn op dit moment druk-druk-druk, en soms vraag ik me serieus af waar de tijd nu blijft; zijn die dagen zo kort, of probeer ik er nu teveel in te stoppen? Werken aan nieuwe ontwerpen en pakketjes vreet tijd, en zoals het er nu naar uitziet lijkt het maar niet op te schieten, maar het zal vast goedkomen voor onze eerste beurs in september. Zullen we dan nu het nieuws maar doen dan?

Nieuwe artikelen
Konden er nog méér kleurtjes aan Toho rocailles bij? Ja hoor!, natuurlijk konden die er nog bij :-)
Vooral de serie Toho 15/0, die hele kleine kraaltjes die mijn vader zandkorrels met gaatje noemt, is gegroeid met heel wat kleurtjes. Maar ook in de maten 11/0 en 8/0 blijven er kleurtjes bijkomen; je kan geen keuze genoeg hebben nietwaar?!
Daarnaast zijn er nog nieuwe sluitingsets, naalden, en complete pakketjes in mooie kleurcombinaties toegevoegd. De website begint uit zijn jasje te groeien en is bijna toe aan een upgrade qua ruimte!

Aanbiedingen
Jahaaa, ook die zijn er weer te vinden op dedaver.nl! Netjes overzichtelijk bij elkaar, en kortingen tot wel 40%.
Dit maal zijn het de viltlapjes, eyelets, splitpennen, sjablonen, en enkele kantjes die leuk geprijsd te verkrijgen zijn. Dit soort artikelen gaan straks allemaal verdwijnen van de website, en zullen dan enkel nog in de winkel verkrijgbaar zijn zolang de voorraad strekt.

WK voetbal
Euhhhh, ik heb er eigenlijk niets mee, heb ook nog geen wedstrijd gezien en wordt daarom ook een cultuurbarbaar genoemd. Hmmm, daar moet ik toch iets aan doen....met dit armbandje ziet het er toch wel WK-achtig uit, of niet?! Neem de Twisted Herringbone techniek, rocailles in rood, wit, blauw, en oranje, en rijgen maar! (basis patroon is met 6 rocailles in een rondje, deze armband heeft 8 rocailles in een rondje; 2 van elke kleur)

Vakantie
Hoe zit het met de openingstijden van de winkel tijdens de vakantieperiode?
Heel simpel; de winkel is gewoon geopend op de vrijdag en zaterdag van 10 tot 5 uur.
U bent en blijft dus van harte welkom!

Beurzen
In september gaat het spektakel weer beginnen, dan bouwen wij weer met enige regelmaat onze stand voor u op, welke wij dan vullen met al onze kralen en alles wat daarbij hoort. Ook zullen er demonstraties te zien zijn in de stand, en mag u alles vragen. Heeft u een probleempje met een patroon of pakketje? Neem deze dan gerust mee, pakketjes liefst met al het gerief, dan helpen wij u met alle plezier weer op weg. Waar gaat u ons dit jaar allemaal nog vinden?:
  •  05 t/m 07 september - Creadagen - Nieuwegein
  • 18 t/m 21 september - Hobby Creatief Salon - Hasselt
  • 05 t/m 09 november - KreaDoe - Utrecht (Nu met onze stand!!)
  • 16 en 16 november - Kerst & Creatief - Antwerpen
Heeft u vragen of suggesties, mail ons dan gerust; info@dedaver.nl

Wilt u een kijkje nemen op de website volg dan de link naar www.dedaver.nl

Met creatieve groet,
Geralda den Hollander
De Daver Hobby & Creative

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

...ik ben altijd nieuwsgierig!