donderdag 6 september 2012

Daver Creative Nieuws September 2012

Daar zijn we weer! De vakanties zijn gedaan, de beurzen staan op het punt van starten; het najaarsseizoen breekt aan!

Op dit moment zijn wij bezig met de voorbereidingen voor het Hobby Creatief Salon Mechelen. Dit Salon opent van 19 t/m 23 september haar deuren voor de 20e editie, en dat gaat een feestje worden!
Patronen printen, pakketjes inpakken, rocailles verpakken & labelen…work in progress…we liggen op schema.
Omdat het de 20e editie is hebben wij een leuke promotie opgezet, en die is te vinden op de speciale pagina voor het Salon Mechelen op dedaver.nl. Op deze pagina vindt u informatie over de beurs, De Daver, én dus een fijn voordeeltje; ontdek het op http://www.dedaver.nl/mechelen2012.php

Wanneer u al een lijstje heeft met artikelen die u zeker niet mag vergeten, dan mag u deze ook alvast aan ons doorgeven zodat wij dit alvast voor u kunnen verzamelen en klaarzetten in de stand. U kunt dit doen via de mail of door het plaatsen van een bestelling waarbij u vermeldt ‘ophalen beurs Mechelen’. Wij kunnen helaas niet alles meenemen, en ook geen grote voorraden van rocailles ed., het kan daarom verstandig zijn om vooraf alvast te bestellen. Mocht op de beurs blijken dat u een artikel toch niet nodig heeft dan mag u deze uiteraard achterlaten, geen probleem want u rekent pas af aan de kassa in de stand.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe artikelen gearriveerd, maar deze zijn wel onderweg; binnenkort dus weer een uitbreiding van ons assortiment!

Wel zijn er nieuwe artikelen in de aanbieding bij De Daver; wij halen de bezem erdoor, u profiteert van een korting van 50%!
Er worden telkens nieuwe artikelen toegevoegd, dus blijf de pagina ‘Aanbiedingen’ in de gaten houden bij uw bezoek aan de website.

Dit was het voor deze keer. Ik ga nog eens wat papier geven aan de printer, dan mag die weer lekker verder zoeven en patroontjes printen.
Al weet u ons webadres al heel goed, dan toch nog even een snelle link: http://www.dedaver.nl

Met creatieve groet,
Geralda den Hollander

De Daver Hobby & Creative
Kerk-Avezaath Tiel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

...ik ben altijd nieuwsgierig!