maandag 15 oktober 2012

Daver Nieuws Oktober 2012

Hallo allemaal,

Na een succesvol Hobby Creatief Salon Mechelen zijn wij meteen weer vol het werk ingedoken. De administratie moest gedaan, weborders verzonden, kralen besteld, nieuwe pakketjes gemaakt…en meer van dat. Nu eventjes in wat rustiger vaarwater en uitziend naar de volgende beurs.

< KreaDoe Utrecht >
Nu zijn we volop in voorbereiding op KreaDoe die op 31 oktober van start gaat.
Voor deze beurs staat de aparte beurspagina op dedaver.nl al online, zodat u kunt zien wat voor beurs het is én wat wij u gaan voorschotelen. Helaas kunnen we niet alles meenemen, maar wanneer u een verlanglijstje heeft dan mag u deze aan ons opgeven. Wij nemen uw bestelling dan mee naar Utrecht alwaar u deze betaald bij het ophalen. U kunt gewoon bestellen via de webshop en vult dan bij ‘opmerkingen’ in dat u de bestelling ophaalt in Utrecht.
KreaDoe Utrecht vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht van 31 oktober t/m 04 november.

< Nieuwe pakketjes en patronen >
Ons nieuwe ontwerp Collier Rita was zo een succes in Mechelen dat alle pakketjes uitverkocht waren! Gelukkig kwamen de benodigde kralen snel binnen, en konden de pakketjes afgelopen week weer gemaakt worden.
Alle nieuwe pakketjes en patronen zijn nu te vinden op dedaver.nl.

< Kids Club >
Ook Kids Club was weer een groot succes op de beurs in Mechelen, er kwam maar weinig van mee terug naar huis. Helaas heeft de leverancier hiervan wat moeite met leveren, maar we hebben het weer aardig kunnen aanvullen. Zelfs enkele nieuwe leuke pakketjes uit deze lijn kunnen toevoegen!; ontdek ze nu op onze website of kom dit leuke assortiment voor de jonge knutselaars een bekijken in de winkel of op de beurs in Utrecht.

Dit was het voor deze keer.
Ik ga er weer nog eens verder invliegen en pakketjes van collier Waves en armband Friens gaan maken; lekker kraaltjes wegen en patroontjes printen!
Voor al het nieuws gaat u snel naar… http://www.dedaver.nl/products_new.php op dedaver.nl!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

...ik ben altijd nieuwsgierig!