dinsdag 22 oktober 2013

Daver Creative Nieuws Extra

Hallo allemaal,

Even een extra nieuwsbrief omdat er veel leuks te melden is...

KreaDoe Utrecht
Volgende week is het dan echt zover: de 25ste editie van de KreaDoe in de Jaarbeurs te Utrecht!
Op woensdag 30 oktober gaan de deuren open, en die sluiten pas weer als het zondag 03 november 5 uur geweest is. In die 5 dagen gaan wij er een feestje van maken!
Omdat we dit jaar nog een kraam hebben doen wij het specialistisch en nemen mee:
Patronen en Complete pakketjes voor het maken van sieraden, groot assortiment aan Toho rocailles, Miyuki rocailles, parels en facetkralen, nymo rijggaren in vele kleurtjes, kralennaalden in verschillende maten, accessoires voor het maken van sieraden...kortom heel veel op kralengebied voor het maken van de mooiste juweeltjes.
Alle gaten die dan nog op de stand overblijven zijn gereserveerd voor afgeprijsde artikelen, want ook die gaan zeker mee!
Komt u ons ook bezoeken aan stand D.051 in hal 7? Wij zien al uit naar uw komst!!

Zondagopening mét koopjesmarkt!
Zondag 24 november gaan de deuren van onze winkel in Kerk-Avezaath open!
De afgelopen weken zijn er veel artikelen afgeprijsd, en hiermee maken wij een fantastische koopjesmarkt waar u lekker kunt snuffelen naar leuke cadeautjes, of misschien wel net die ene mal die u toch graag wilde hebben. Natuurlijk is er ook ons hele assortiment waar u in alle rust uw keuze uit kunt maken, en zullen we ook de inwendige mens niet vergeten. Mis dit niet, want we doen dit maar 1x! U bent zondag 24 november tussen 11:00 uur en 17:00 uur meer dan welkom in de winkel aan de Daver 8 te Kerk-Avezaath Tiel. Er is voldoende gratis parkeerruimte aanwezig!

Verwacht...
Binnenkort worden er nieuwe kralen verwacht bij De Daver Hobby & Creative! Er zijn al enkele nieuwe kleuren aan Toho rocailles maat 11/0, en daar komen mooie assortimenten aan Super Duo Beads en Rulla's bij. Ze gaan na de KreaDoe aan ons verzonden worden, maar helaas weten we nog niet precies wanneer ze aan zullen komen. Dat ze komen is in elk geval zeker....ik kan alvast niet wachten totdat ik die dozen mag openen!

In 2014 doen we het anders
Het jaar 2014, het lijkt nog zo ver weg, maar stiekum is het al zo dichtbij...bijna al onze beurzen zijn al geboekt, en wij zijn dan ook al druk bezig met de plannen voor 2014.
En ja,...we gaan het anders doen! In 2014 gaat de stand van De Daver op de beurzen weer een complete kralenstand zijn. Hierbij gaan we u dan veel meer patronen aanbieden, nog meer verschillende pakketjes, en natuurlijk heel veel Toho rocailles, en alle materialen voor het maken van sieraden zoals u van ons gewend bent. Ik ga gewoon weer lekker doen waar mijn hart ligt; in de stand weer doorlopend demonstraties geven.

Werkzaamheden aan de website
In de avonduren zijn er de komende tijd werkzaamheden aan de website. Omdat we onze specialisatie beter zichtbaar willen maken zal u in de webshop dingen zien verhuizen en veranderen. Ik doe dit zo laat mogelijk op de avond om hinder tot een minimum te beperken. Mocht u er toch eens hinder van hebben dan bij voorbaat mijn excuses voor het ongemak.

Winkel/webwinkel en KreaDoe
Tijdens KreaDoe is de winkel in Kerk-Avezaath gesloten.
Webbestellingen worden van 28 oktober t/m 04 november met enkele dagen vertraging verzonden.

Dit was het voor vandaag. Wij hopen u te mogen ontvangen op de KreaDoe in Utrecht, en vergeet ook niet om zondag 24 november in uw agenda te noteren!

Met creatieve groet,
De Daver Hobby & Creative
Kerk-Avezaath Tiel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

...ik ben altijd nieuwsgierig!