dinsdag 1 oktober 2013

Daver Creative Nieuws Oktober

Hallo allemaal!

Het is prachtig herfstweer, en onder het werken geniet ik daar ook steeds wel eventjes van; een plekje uit de wind en in de zon vinden in de tuin, en dan rustig gaan zitten rijgen, echt heerlijk!
Maar nu was het tijd voor serieus werk, dus dat volgt hieronder....

Hobby Creatief Salon Mechelen
Het is weer gedaan, na maanden van voorbereiding is zo een week om voordat je het weet!
Wij hebben een leuke beurs gehad, en wat ons vooral opviel....de berg aan complimentjes die er kwamen over onze patronen en pakketten; heel veel dank daarvoor!
 De Opbouw; busjes, aanhangers, bakken...chaos!
 
 De stand....
 
 ...helemaal ingericht en geëtaleerd
 
 We zijn geopend!
 
 De afbouw is begonnen...
...ongeveer 2 uur later kan de bus gehaald worden om te laden.
 
Nieuwe patronen en pakketten De Daver Creations 
In Mechelen presenteerden wij weer een 3-tal nieuwe patronen en pakketten voor het maken van 2 sieraden, en 1 juweel van een niet sieraad ;-) Ze sloegen aan, en dat heeft mij weer veel vertrouwen gegeven, met de nodige energie om weer aan de slag te gaan om dit voort te zetten. De nieuwe patronen staan alle 3 inmiddels op de website, van de pakketten staat nog niet alles erop omdat er enkele combinaties uitverkocht waren. De materialen hiervoor zijn weer besteld, en naar ik hoop zullen binnen 2 weken alle kleurcominaties weer leverbaar zijn. Dit geldt niet alleen voor de nieuwe pakketjes, maar ook voor andere pakketten welke uitverkocht waren zoals daar zijn: Twister, Youki, en Rita.

Workshop Peyote Ster
Bij de lancering van de Peyote ster kwam er direct vraag naar een workshop hiervan. Omdat het een tijdrovend ontwerpje is heb ik een opzet bedacht waarbij er in 1 middag een begin kan worden gemaakt met de ster + het in elkaar zetten hiervan.
Tijdens de workshop maakt u 2 volledige punten, de ophanglus, en maken we een start met het in elkaar zetten van de ster. U maakt de ster verder thuis af, waarbij u altijd met vragen bij ons terecht kunt natuurlijk.
Wanneer: zondag 10 november Tijd: 13:00 uur tot +/- 17:30 uur
Waar: winkel Kerk-Avezaath (Tiel)
Kosten: 22,50 Euro inclusief materiaal, drankjes, een koekje en snoepje
Aanmelden: een mail aan info@dedaver.nl (ook voor meer informatie of vragen)

KreaDoe
Onze eerstvolgende beurs zal de KreaDoe te Utrecht zijn. Een bijzonder feestelijke editie dit keer, want KreaDoe bestaat 25 jaar! Van 30 oktober t/m 03 november barst de Jaarbeurs weer uit zijn voegen van de creativiteit; u komt toch ook?! U vindt ons dit jaar nog op kraamnummer D-051 in hal 7. Wij zijn er alvast benieuwd naar, en verheugen ons op uw komst!

Aanbieding!
Op dit moment hebben wij een leuke aanbieding die uitkomst bied voor de herfstvakantie, maar ook handig is voor alle hulpjes van Sinterklaas en de Kerstman.
Het hele assortiment Kids Club is nu voordelig geprijsd te vinden op dedaver.nl EN in onze winkel in Kerk-Avezaath! Leuke pakketjes voor creatieve kids in verschillende leeftijden, vrolijk verpakt dus erg leuk om cadeau te geven. Wees er snel bij om nog keus te hebben uit het hele assortiment!

Evenementje
Komende zaterdag, 05 oktober, is er een bijeenkomst van de Frivolité Kring Nederland in Tiel. Hierbij is De Daver aanwezig met kralen, lint, parels, en onze pakketjes en patronen.
Weet u wat Frivolité is? U komt alles te weten van deze verfijnde knooptechniek wanneer u komende zaterdagmiddag een bezoekje brengt aan het AVGN-gebouw in Tiel.

Dit was de nieuwsbrief voor deze keer. Voor meer informatie kunt u ons altijd een mailtje sturen, of  een bezoekje brengen aan de winkel welke geopend is op vrijdag en zaterdag van 10 tot 5.

Met creatieve groetjes,
De Daver Hobby & Creative

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

...ik ben altijd nieuwsgierig!