vrijdag 6 september 2013

Daver Creative Nieuws September

De nieuwe maand is alweer begonnen, wat gaat de tijd toch snel voorbij!
Tijd voor een nieuwsbrief, dus zal van wal steken....

Hobby Creatief Salon Mechelen
Bijna is het zover; van 18 t/m 22 september is er het Hobby & Creatief Salon in Mechelen!
De Daver neemt weer met veel plezier deel, en op dit moment worden de laatste nieuwe pakketjes verpakt, én de patronen geprint. Wij doen ons best om er weer een nette stand van te maken met leuke 'bezienswaardigheden' en natuurlijk ons mooie en uitgebreide assortiment.
Als extra nemen wij dit keer ook 2 hele grote bakken met kralen in Euro zakjes mee + scrapbook papier tegen sterk gereduceerde prijzen! (muv. BoBunny)

Als cadeautje voor u hebben we een kortingsbon die u korting geeft bij aankoop van 3 patronen aan onze stand. --- link naar de kortingsbon ---
Wij ontmoeten u graag in Mechelen aan stand 204.

Nieuwe pakketjes en patronen
Met de beurs in Mechelen presenteren wij weer 3 nieuwe pakketjes en patronen voor het maken van sieraden. Nu ja, er is dit keer ook 1 pakketje bij voor het maken van een juweel van een niet-juweeltje!
Alle pakketjes zullen vanaf heden verpakt worden met een klosje garen, hierdoor kan er bij opnieuw verpakte pakketjes een klein prijsverschil zijn ten opzichte van de eerdere pakketjes.

Nieuwe artikelen op dedaver.nl
De afgelopen week zijn er al nieuwe artikelen toegevoegd op dedaver.nl, en ik verwacht vandaag of morgen nog een zending met leuke nieuwe artikelen te mogen ontvangen. Deze zullen dan zo snel mogelijk toegevoegd worden, én natuurlijk gaat dit alles mee naar het Hobby & Creatief Salon Mechelen.
Nu al vind u prachtige kleurtjes zacht glanzend haakgaren voor kralen op de website; een lust voor het oog al die kleurtjes op het schap! Ook waren er weer nieuwe malletjes voor het stansen en embossen, ik hoop er nog eventjes mee aan de slag te kunnen ;-)
Wat er nog aan zit te komen zijn setjes inclusief beschrijving voor het maken van vriendschapsarmbandjes, ijs- en sneeuwpennen, een pasta waarmee je bevroren effecten krijgt op voorwerpen als waxineglaasjes alsook op kaarten....
--- snel naar alle nieuwe artikelen ---

Gratis patroon
Laatst had ik even tijd om te knutselen, en heb ik een patroontje gemaakt voor iemand die op zoek was naar een creatief ideetje voor uitdeel cadeautjes. Dit patroontje is terug te vinden hier op het blog, en voor meerdere doeleinden te gebruiken. Erg leuk om dit soort dingetjes te doen!
--- snel naar het patroontje ---

De Daver en de gevolgen van deelname aan het Salon Mechelen
Op zondag 15 september zullen wij onze stand al in Mechelen gaan opbouwen, en dit heeft helaas gevolgen voor de winkel en de webwinkel.
- Bestellingen geplaatst via dedaver.nl zullen van 14 t/m 23 september met enkele dagen vertraging verzonden worden.
- De winkel in Kerk-Avezaath is vrijdag 19 en zaterdag 21 september gesloten

Met creatieve groet,
De Daver Hobby & Creative

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

...ik ben altijd nieuwsgierig!