zondag 1 september 2013

Hobby Creatief Salon Mechelen

Het is alweer 01 september; wauw!, wat gaat de tijd toch als een razende voorbij.

September is voor ons dé maand van het Hobby Creatief Salon Mechelen. Ben al maanden met de voorbereidingen van de nieuwe ontwerpjes bezig, en nu moeten alle puzzelstukjes in elkaar gaan vallen. Probeer ook nog wat andere voorbeeldjes te maken die de show mogen gaan stelen in onze stand, dus de handjes maken overuren op het moment.

Het Hobby & Creatief Salon Mechelen is dé toonaangevende creativiteitsbeurs van België, en van 18 t/m 22 september is de Nekkerhal dan ook goed gevuld met héél veel creativiteit.
De Daver Hobby & Creative is er met veel liefde en plezier ook weer aanwezig, en wij doen ons best om er wederom een leuke stand met veel 'bezienswaardigheden' neer te zetten.
Let op: voor een ieder die ons er jaarlijks bezoeken....wij zijn verhuisd!! Ons nieuwe plaatsje heeft standnummer 204.

Wat gaan wij meenemen naar Mechelen?
In de eerste plaats natuurlijk ons mooie assortiment aan Toho en Miyuki rocailles, accessoires voor het maken van sieraden, 925 zilveren onderdelen, pakketjes en patroontjes voor het maken van sieraden, en alles wat er verder nog bijhoort als draad, tangetjes etc. Ook materialen voor het scrappen, stempelen, stansen, lintjes, vilt....we zullen het u weer netjes presenteren.
Wat we dit jaar ook eens meenemen zijn de 2 grote bakken met uitverkoop....vele sierkralen, facetjes, rocailles, pareltjes, en meer aan een klein prijsje! Ook in onze scrapbookwand gaat u vele vellen schitterend scrapbookpapier vinden sterk verminderde prijzen; doe er uw voordeel mee, en mis onze stand niet!!

Wat is er allemaal nieuw in het assortiment?
In elk geval zijn er 3 nieuwe patroontjes waarvan er ook pakketjes gemaakt zijn. Hieronder 1 basis juweeltje, 1 juweeltje welke wat meer gezien mag worden, én 1 beauty van een niet-juweeltje ;-)
Daarnaast zijn er nieuwe Kids Club pakketjes, setjes om vriendschapsarmbandjes te maken, superfijne tangetjes voor het maken van juweeltjes, nieuwe emboss- en snijmallen....en nog heel veel meer!

Deelname aan het Salon en onze winkel & webwinkel
Met onze deelname aan het Hobby & Creatief Salon zal de winkel in Kerk-Avezaath vrijdag 20 en zaterdag 21 september gesloten zijn.
Voor de webwinkel geldt dat bestellingen vanaf zaterdag 14 september t/m maandag 23 september met enkele dagen vertraging verzonden worden.

Graag tot ziens in onze winkel, online, of op het Hobby & Creatief Salon Mechelen!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

...ik ben altijd nieuwsgierig!