vrijdag 4 april 2014

Daver Creative Nieuws April

Hallo allemaal,

Na een hele drukke periode met 2 leuke beurzen in ons buurlandje begint hier de 'rust' weer wat weer te keren. Beetje bij beetje worden alle artikelen die uitverkocht waren weer aangevuld, en ben ik begonnen met het ontwerpen van nieuwe juweeltjes. Lukt nog niet helemaal...wat kun je in de knoop zitten met een ophanglus aan een hanger...maar gaat vast wel goed komen.

Koopzondag 13 april
Op zondag 13 april zal de winkel in Kerk-Avezaath van 11 uur  tot half 5 geopend zijn.
Wij hebben dan een heleboel artikelen met korting van wel 50% voor u in de schappen liggen! Scrappapier, splitpennen, eyelets, lint, DMC borduurgaren, stempels, stofjes, ....maar ook alle losse sier- en metaalkralen en bedels gaan met korting langs de kassa.
Kom, profiteer, en geniet van de prachtige bloesems welke u zult zien in de boomgaarden. In Kerk-Avezaath is er ook nog het Lentefeest met een leuke braderie, muziek, en allerlei activiteiten; altijd erg gezellig!

Nieuwe artikelen
Maar ja, alleen aanvullen? Neeeeee, natuurlijk niet want bij het zien van al die kleurtjes rocailles komen er natuurlijk ook wel weer nieuwe kleurtjes en vormen mee. Van Toho zijn er weer nieuwe kleurtjes rocailles toegevoegd in alle 3 de maten welke wij in het assortiment hebben. Daarnaast zijn er bugle kralen bijgekomen. Bugles zijn kleine staafjes van 3mm waarmee mooi in combinatie met de rocailles geregen kan worden. Uitdaging om ook daar weer mee aan de slag te gaan!

Aanbieding
Alvast een klein voorproefje op de aanbiedingen tijdens onze koopzondag....
Nu het vilt met 50% korting!! Leuk om paasdecoraties mee te maken, ook geschikt voor het gebruik met snijmallen, en altijd handig om in huis te hebben voor dat gezellige middagje knutselen. Sla dan nu uw slag want Weg = Pech!
Voor de sieradenmakers....onze laatste Miyuki rocailles 11/0 en 15/0, delica's 10/0, en de Tila's in de aanbieding. Ze waren al in prijs verlaagd, en dan nu daar overheen nog eens 15% korting! Mooier van prijs kan ik ze niet maken.
Deze aanbiedingen zijn de hele maand geldig op de website en in de winkel zolang de voorraad strekt.

Alle nieuwe artikelen en de aanbiedingen overzichtelijk bij elkaar zien?
Dat kan door te klikken op 'Nieuw!' of 'Aanbiedingen' naast de fotobalk, of door te klikken op de volgende linkjes:
Nieuwe artikelen
Aanbiedingen

Ik wens u weer veel snuffel & knutsel fun toe!

Met creatieve groet,
De Daver Hobby & Creative
Kerk-Avezaath Tiel



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

...ik ben altijd nieuwsgierig!