maandag 19 mei 2014

Daver Creative Nieuws mei 2014

Hallo daar,

Ik schaam me, ja écht....wegens van alles en nog wat een wel hele late nieuwsbrief dit keer.

De voorbereidingen, - lees het ontwerpen van sieraden, schrijven en tekenen van de patronen, kiezen van kleurcombinaties, en hopen dat alle benodigde materialen netjes geleverd worden -, is in volle gang. Op zich een leuke periode, maar ook een drukke periode achter de schermen. Als de beurzen dan straks beginnen komt het allemaal in het zicht, en dat blijft toch altijd een beetje spannend hoor.

Nieuwe beurs
Afgelopen week kregen we het nieuws dat de Creadagen nu ook in Nieuwegein gehouden gaan worden. Omdat wij dat een leuke locatie vinden zo dicht bij de winkel is er snel actie ondernomen; we hebben ingeschreven!! Van 05 t/m 07 september zullen de Creadagen plaats hebben in Home Boxx Nieuwegein, en wij gaan daar onze complete stand opbouwen en vullen met ons grote assortiment aan kralen, rocailles, patronen & complete pakketjes. Komt u ook?!
Creadagen Nieuwegein

Aanbieding: 40% korting op Zilveren onderdelen
Omdat wij een andere leverancier moesten zoeken, en gelukkig ook hebben gevonden, is nu al het 925 gemerkte zilver in de uitverkoop op dedaver.nl. Ik wil niet van 2 leveranciers mixen, en daarom deze actie met 40% korting. Sla uw slag, want als het op is dan....is het ook écht op!

Facetkralen
Al onze facetkralen zijn opnieuw verpakt en met wat grotere aantallen in de zakjes vertegenwoordigd. Hiermee zijn ze ook nog wat goedkoper geworden, en dat is altijd leuk nieuws.
En waarom dan nu in andere aantallen? Tijdens de beurzen bleek keer op keer dat je met de aantallen van 50 facetjes 4mm en 3mm, en 25 facetjes 6mm, niet veel doet. Na 2 of 3x grijpen van de haakjes waren deze leeg, en daarom nu het dubbele aantal in de zakjes. Kunnen we nog net zoveel zakjes op de haakjes kwijt, maar hebben we toch een grotere voorraad bij ons.

Nieuwe artikelen
Ze staan al eventjes op de website, de nieuwe artikelen welke begin mei binnen kwamen.
Nieuwe kleurtjes rocailles, facetkralen, super duo's, en rizo's, en wat meer aparte sluitingen.
Langzaam maar zeker groeit ons assortiment, en dat zal nog niet stoppen vrees ik als ik al die mooie kleurtjes bij onze leverancier voor mijn neus zie. Maar 1 ding mag wel duidelijk zijn; wij hebben ons gespecialiseerd in Toho rocailles, verschillende vormen kralen, én natuurlijk onze patronen & complete pakketjes voor het maken van sieraden.

Werk
Na 1,5 jaar met heel veel plezier bij PostNL gewerkt te hebben moest ik er in februari helaas uit dienst treden. Maar gelukkig mag ik terugkomen, en ga ik na de 3 maanden gedwongen 'rust' 20 mei weer in dezelfde functie aan slag. Op de bezigheden voor De Daver heeft dit verder geen invloed, zal alleen weer meer in de avonduren aan de slag moeten, maar dat beetje zekerheid met 3 ochtenden werken maakt het allemaal een stukje makkelijker.

Veel plezier met snuffelen op dedaver.nl en geniet van het mooie weer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

...ik ben altijd nieuwsgierig!