maandag 26 september 2011

Hobby Creatief Salon Mechelen

We zijn weer terug thuis van het Hobby Creatief Salon Mechelen!
Zondagavond na de afbraak....vanaf de ring Antwerpen tot aan Loenhout in de eerste versnelling doorsukkelen; argh!, wat is dat vervelend en vermoeiend, zeker met zo'n aanhanger erachter en dan van die idioten die je met hoge snelheid over de pechstrook inhalen. Maar goed, thuisgekomen de wagen neergezet en lekker mijn bedje in gegaan. Vanochtend vroeg in de weer om alles weer terug de winkel in te zetten, en toen was het batterijtje helemaal leeg en ben ik lekker van de nazomer zon gaan genieten.

Morgen de website en de winkel op orde brengen, en dan is het weer een afgesloten hoofdstuk en kunnen de voorbereidingen voor de 4 beurzen op rij in november van start gaan. We beginnen op de KreaDoe, dan gaan we naar de Kerst Creatief Beurs in Kortrijk, en via de Libelle Winterfair Mechelen eindigen we dan met de Kerst Creatief Beurs in Antwerpen. Hoe we uit die strijd gaan komen weten we nog niet, maar we vliegen er in elk geval vol in, om het maar eens op z'n Vlaams te zeggen.

1 opmerking:

  1. Geweldig dat jullie er waren! Heb me weer laten verleiden om een pakketje te kopen met een techniek waar ik het warm en koud tegelijk van kreeg maar... het is gelukt!! :D
    Enneuh... dank je wel want ben weer aan het kralen!! :D

    Kijk al uit naar de beurs in Antwerpen! :D

    BeantwoordenVerwijderen

...ik ben altijd nieuwsgierig!