vrijdag 9 september 2011

Op naar...

Yiehaaaa! De workshop voor Mechelen is voorbereid én de pakketjes zijn aangevuld; kom maar op, kom maar op!...op wat klein verpakkingswerk na is alles klaar voor die toonaangevende beurs bij onze Zuiderbuurtjes.

Het Hobby Creatief Salon Mechelen heeft haar deuren van 21 t/m 25 september voor u open staan. Dan is de hal bomvol gevult met een grote diversiteit aan creativiteit in de vorm van Aanbod van artikelen, Workshops, Demonstraties, en heel veel Inspiratie en gezelligheid!

Om logistieke redenen zullen wij onze stand op zondag 18 september al gaan opbouwen, en dat heeft invloed op de webbestellingen. Wilt u zeker zijn uw bestelling zonder vertraging geleverd te hebben, houdt er dan rekening mee dat deze uiterlijk zaterdagmiddag 12:00 uur in onze mailbox moet zitten.

Komt dat zien, komt dat zien! De Daver presenteerd een 3-tal nieuwe sieraadontwerpen die verkrijgbaar zijn als patroon en als compleet pakketje. Daarnaast kunt u dwalen tussen de kralen met ons grote aanbod aan rocailles, glaskralen en alles wat daarbij hoort, én kunt u aanschuiven om een leuke workshop te doen. Standnummer 101; daar is het allemaal te doen en staan wij klaar om u te ontvangen!

Dat mag u toch niet missen!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

...ik ben altijd nieuwsgierig!