zondag 22 april 2012

Daver Creative Nieuws April 2012

Beste mede Davertjes,

Een beetje late nieuwsbrief deze maand, maar hier is die dan toch.
Het wachten was op de levering van rocailles en andere materialen om weer pakketjes te kunnen maken, en dat duurde wat langer.

Vandaag zijn de complete pakketjes die nog niet op de website stonden allemaal toegevoegd, en alle anderen die op waren weer zichtbaar gemaakt. He, he, nu lijkt het tenminste weer ergens op!

Ook zijn er weer nieuwe artikelen toegevoegd, vooral 925 zilveren onderdelen. Ik ben helemaal verliefd op het verfijnde kapittelsluitinkje met het roosje erop! Die gaat echt aan het bruidssieraad waar ik mee bezig ben, gaat het plaatje helemaal af maken.

Dan staat er ook een beurs op de agenda in de maand mei.
Het HobbyFestival Ridderkerk gaat 12 mei plaatsvinden in Sporthal de Fakkel, en wij nemen hier voor de eerste keer aan deel. De beurs toont een zeer gevarieerd aanbod aan hobbymaterialen, er zijn demonstraties te zien, en u kunt deelnemen aan diverse workshops. De beurs is geopend van 10:30 uur tot 16:30 uur.
Er wordt gebruik gemaakt van kramen, en daardoor kunnen wij niet ons hele assortiment meenemen. Wat zeker wel meegaat zijn de sieraadpatronen, complete pakketjes, en natuurlijk de rocailles en benodigdheden om sieraden te maken. Voor de kinderen is er het Kids Club assortiment wat mee zal gaan.
Gaat u de beurs bezoeken en heeft u een wensenlijstje van artikelen die u zeker hebben wilt, dan is het verstandig om deze alvast te reserveren zodat ze van hier meegenomen kunnen worden, en aan de kraam voor u klaarstaan.
Bestellen gaat het makkelijkst via de website: zet dan in het vak ‘Opmerkingen’ afhalen Ridderkerk. Uw bestelling wordt dan meteen klaargezet, en u rekent af wanneer u deze ophaalt aan de kraam op de beurs. Wordt de bestelling niet opgehaald dan versturen wij die alsnog direct na de beurs.
Meer informatie over deze beurs: Website HobbyFestival Ridderkerk

In mei staan er ook enkele workshops op de planning, hier zijn nog enkele plaatsen ter deelname beschikbaar.
Meer informatie hierover vind u op onze eigen website: dedaver.nl workshops

Dit was het voor deze keer.
Veel creatief plezier gewenst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

...ik ben altijd nieuwsgierig!