maandag 30 april 2012

Kaartje!

Al het webwerk, internet, en computer zat, en heb me zondagavond eventjes 2 uurtjes prima vermaakt met mijn electrisch koffertje :-)
Deze kaart is daar het resultaat van...

De basis is een zachtbruine vierkante kaart, waarop contra een crème kleurig vierkant gekleefd is. De hoekjes van het vierkant zijn netjes langs de kaartrand afgesneden.
De lantaarn is uit hetzelfde zachtbruine karton als de kaart gesneden, en achter het deurtje en de versierde rand bovenaan is crème kleurig karton geplakt. Die openingen wilde ik dicht hebben omdat de lantaarn verhoogd op de kaart gekleefd is, en er een verborgen tekst achter het deurtje moest komen.
Uit zachtbruin en crème karton stanste ik enkele pluimen die overelkaar heen vanachter de lantaarn op de kaart zijn gezet. Uit donker zalm karton dan nog enkele pluisebollen gestanst en die verdeeld over de kaart en de lantaarn.
Het labeltje met de 'verborgen' tekst plaatste ik in de lantaarn achter het deurtje, en mijn kaartje is klaar.

En nu de grap van dit kaartje...het is een echt collegiaal kaartje, want alleen het idee en de uitvoering zijn van mij, voor de rest komen de materialen van diverse collega's :-)
Papier: Het Boekensteuntje - Mallen: Joce - Stempel: Ludiec - Inkt: Scrapsjop

1 opmerking:

  1. He Geralda,
    Alles wel. Ze zijn geweldig de spullen van Ludiec! Je hebt er weer wat leuks van gemaakt. Heb een behoorlijk heftige tijd achter de rug. Probeer binnenkort ff langs te komen om bij te kletsen! Groeten Miranda

    BeantwoordenVerwijderen

...ik ben altijd nieuwsgierig!