vrijdag 18 februari 2011

Krans met harten

Ze zijn zo leuk die stofjes uit het "Tante Ema" assortiment! Door de uitgekiende kleurstelling zijn er ook vele combinatie mogelijkheden...teveel, en dus stond ik behoorlijk in twijfel. Kies ik normaliter al snel voor lila tinten, dan is het nu eens vrolijk rood met een roze accentje geworden.
Het idee was er, de spulletjes in huis....en toen viel vandeweek de Hobby Handig in de bus, met daarin een zelfde idee :-) Heb er gebruik van gemaakt door het patroon voor de hartjes uit dit blad te gebruiken, hoefde ik zelf niet te gaan zitten klooien voor de maat.
Heb eerst het mos over de krans verdeeld en vastgeplakt, daarna waren de hartjes aan de beurt. Omdat ik het nog wat te statisch vond heb ik her en der enkele raffia sliertjes om de twijgen geknoopt.

En mocht er nu iemand denken van "woeha!, waar is ze met haar kralen?!" Geen paniek want ik kon het niet laten en heb op de rode en roze harten toch ook nog rocailles geborduurd. 
Hang deze krans op de deur, en het is een heel letterlijk 'Hartelijk Welkom'.
....echt wel dat we deze krans ook een plekje geven in/aan de beursstand in Antwerpen, want hoe kunnen we het mooier en letterlijker vertalen?!

2 opmerkingen:

 1. Hoi Geralda,

  Je bent goed bezig zeg! Echt leuk.
  Groeten Miranda
  www.laulijn.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk idee, zeker de moeite om ook eens te proberen. GOED BEZIG!!!
  Groetjes Dienske

  BeantwoordenVerwijderen

...ik ben altijd nieuwsgierig!