maandag 11 februari 2013

Data Beurzen België

Nog even de data van de komende Hobby Creatief Salons op een rijtje:

Hobby Creatief Salon Antwerpen - 21 t/m 24 februari
Hobby Creatief Salon Kortrijk - 01 t/m 03 maart

Dan geef ik nog een woordje uitleg van hoe dat voor ons in het werk gaat, want daarover bestaan veel misverstanden.
De data die hierboven staan zijn de dagen dat de beurs voor het publiek toegankelijk is, maar zo'n grote beurs staat er niet 'ploep' zomaar ineens, en de opbouw van een stand als de onze neemt redelijk wat tijd in beslag. Dus....begint het voor ons al met het laden van de bus en aanhagner op maandag 18 februari, en rijden we dinsdag 19 februari al vroeg naar de hal om de stand op te bouwen en in te richten. Dan heb ik woensdag nog tijd om eventueel vergeten spulletjes te pakken, boodschappen te doen, en wat rust te nemen, want donderdag t/m zondag is het dan het grote creatieve feest en vertrekken we elke dag om 7 uur om rond de klok van half 8 in de avond weer terug thuis te komen. Op zondagavond, direkt na de beurs word de hele boel dan weer afgebroken, ingeladen, en keren we heel laat in de avond huiswaarts.
Voor de beurs in Kortrijk begint het feest dan weer door donderdagochtend heel vroeg richting Kortrijk te rijden en daar wederom de stand op te bouwen. Omdat we hier in een hotel verblijven doen we dit dus de dag voor de beurs begint. Gezien er tussen beide beurzen maar 3 dagen zit laten wij onze wagen en aanhanger geladen staan, want het is geen doen om die maandag uit te laden en dan woensdag weer in te laden.

In dit verhaaltje hierboven zit dan meteen het antwoord op de veel gestelde vraag waarom we voor, tijdens, en tussen de beurzen bestellingen via de website met enkele dagen tot een week vertraging verzenden.

Bovenal....nog maar 1 week en dan begint het Hobby Creatief Salon Feestje weer!!
Wij zijn er zo goed als klaar voor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

...ik ben altijd nieuwsgierig!