donderdag 14 februari 2013

Daver Creative Nieuws Februari 2013

Hallo allemaal,

Hier weer een nieuwe nieuwsbrief van De Daver Hobby & Creative.
Het was eventjes stil, maar achter de schermen kwamen er nieuwe artikelen binnen, en zijn de voorbereidingen voor de komende 2 beurzen in volle gang.

Nieuw toegevoegd
Er zijn weer diverse nieuwe artikelen binnengekomen, en een groot deel is al toegevoegd op de website. Zo is daar La Boca, stoere lederen armbanden waarop ornamenten van keramiek en metaal geschoven kunnen worden. Mooie kleurstellingen, vele mogelijkheden om uw eigen armband samen te stellen, en helemaal de trend van nu!
Voor het knutselen met de kinderen is er van Kids Club weer een nieuw pakket leverbaar. Met mozaïek steentjes kunnen 6 onderzetters gemaakt worden, en het pakket is weer helemaal compleet en vrolijk verpakt.
Schattige elfjes zijn er te maken met vilt en houten kralen, en ook dit is een compleet pakket waarmee een paar uurtjes knutselplezier gegarandeerd is.
Met de komst van de kwalitatieve renaissance parels hebben we op veler verzoek ook weer nieuwe pakketjes gemaakt van het collier Youki. Een mooi rond de hals vallend collier, een draagbaar model, en ook nog eens heel leuk om te maken!
….en er is nog meer, gaat teveel worden om allemaal op te noemen, dus de tip is te gaan zien op dedaver.nl.


Beurzen
Volgende week staat alweer de eerste beurs van het voorjaar op de agenda, en die zal direct gevolgd worden door nummertje 2. Op dit moment ben ik bezig nog wat creatieve voorbeeldjes en aankleding voor de stand te maken, leuk om te doen maar vaak ook moeilijk te kiezen van wat nog wel en wat niet te doen. Komt goed hoor, komt zeker weer een nette stand te staan in het Belgische Antwerpen en Kortrijk.
Hobby Creatief Salon – Antwerpen – 21 t/m 24 februari
Hobby Creatief Salon – Kortrijk – 01 t/m 03 maart

Met deelname aan deze 2 gerenomeerde beurzen zal de winkel in Kerk-Avezaath gesloten zijn.
Bestellingen geplaatst via de website worden tijdens Antwerpen met enkele dagen vertraging verzonden. Vanaf zondag 24 februari t/m maandag 04 maart kunnen helaas geen bestellingen uitgevoerd en verzonden worden. Na de afbraak in Antwerpen zal ons materiaal in opslag blijven staan tot aan Kortrijk alwaar we op hotel verblijven en niet naar huis komen.
Hopende op uw begrip doe ik mijn uiterste beste om na de beurzen zo snel mogelijk de bestellingen te verwerken en verzenden.

Snelle link naar de website: www.dedaver.nl 

Met creatieve groet,
Geralda den Hollander

De Daver Hobby & Creative
Kerk-Avezaath Tiel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

...ik ben altijd nieuwsgierig!