woensdag 20 juli 2011

Just a note...

...voor een vriend die ziek is en even extra aandacht verdiende.

Scrapbookpapier wat meteen al mijn voorkeur had toen het binnenrolde, nieuwe snijmalletjes die ik mezelf cadeau deed, en daarbij nog wat creativiteit gemixt met positieve gedachten; et voila, een kaartje met een missie.

Met de Spilbindersmal Wonky rectangles een mooi stukje uit het BoBunny papier gesneden. In mijn restanten gezocht naar 2 bijpassende kleurtjes om er in dezelfde vorm speels onder te plakken.
De meeldraadjes zijn geaccentueerd door ze te borduren en er kleine rocailles op te borduren.
De bloemdelen zijn nog eens uit het scrapbookpapier geknipt, gevormd met een bolpen en met het lijmpistool op de basisafbeelding geplaatst. In de hartjes zijn Swarovski steentjes gezet.
De randjes op de kaart zijn getekend met Stabilo fijnlijners.


Het kaartje is goed ontvangen, en dat is altijd fijn te horen.
Mailen, sms-en, het is helemaal van nu en lekker snel, maar een tastbaar kaartje in de brievenbus blijft toch iets extra's hebben; een klein geschenkje als teken dat iemand aan je denkt en je alle goeds wenst!

2 opmerkingen:

 1. Hoe mooi kun jij toch altijd die kleuren combineren! Dat waardeer ik in je sieraden, maar zie het hier nu ook telkens in je kaarten.
  Wat een inspiratie en wat een leuke manier van schrijven heb je. Doe zo verder, en ik kom in Mechelen even zien naar dat leuke papier.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Geralda,
  Een vriend die ziek is...vergeet je niet dat jij momenteel ook goed ziek bent?!
  Mooi kaartje, had hem zaterdag al in de winkel gezien.
  Wens je veel beterschap meisje!!

  Groetjes Ilse

  BeantwoordenVerwijderen

...ik ben altijd nieuwsgierig!